Wie zijn wij?

Achter PandoraXL staat een een gepassioneerd team interim managers en adviseurs met een missie om snel en efficient u te helpen bij het anaylseren en sturen van uw organisatie.

 

Hier stellen wij enkele van hen aan u voor:

Robert Meijer
Senior Consultant & Partner

Na zijn opleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen, Sociale en Economische Geografie, is Robert zijn carrière begonnen als een Marketing Research Manager bij een Nederlandse zeehaven. Na jarenlange ervaring gedurende de tweede stap in zijn loopbaan in het Midden Oosten in de functie als Country Manager en Hoofd Economisch Department van een internationaal consultancy bureau, heeft hij zelf diverse bedrijven opgezet en verkocht, met name in de internationale dienstverlenende offshore industrie. In zijn vrije tijd heeft Robert zich een aantal jaar ingezet bij de begeleiding van Bedrijfskunde studenten gedurende zgn Business Games aan de Rijksuniversiteit Groningen en is hij gepassioneerd sportvlieger.

Anco Scholte ter Horst
Senior Consultant & Partner

Anco is opgeleid tot informaticus en is zijn loopbaan gestart in de medische technologie. Begonnen als ontwikkelaar en later werkzaam als hoofd R&D. Tevens was hij in deze periode vele jaren werkzaam als docent op de avondopleiding Informatica aan de Haagse Hogeschool. Vervolgens is hij overgestapt naar een Internet Service Provider om daar de zakelijke verkoop verder uit te bouwen. Hierna heeft hij de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer in de offshore sector waarin hij betrokken is geweest bij het managen, opzetten en verkopen van meerdere bedrijven. In deze sector is hij momenteel nog steeds betrokken als investeerder en commissaris bij verschillende bedrijven. Naast werk is Anco een fervent zeiler, wielrenner en muzikant.